Miljøvenligt: Grøn Polering pudser vinduer miljøvenligt i Aarhus-området

Når vi gerne vil være mere miljøvenlige, er det i det små, vi skal starte. Hvis vi hver især gør lidt for at ændre vores vaner, så vores hverdag bliver grønnere, gør det i det store billede en forskel.

 

Et godt sted at starte er ved at se på din vinduespudsning. Bliver det gjort på en måde, så det er miljøvenligt? Hvis du gerne vil vide mere om miljøvenlig vinduespudsning kan du læse mere og lave en aftale om en vinduespudsning på www.gronpolering.dk.

 

Sådan fungerer miljøvenlig vinduespudsning

Du undrer dig måske over, hvordan vinduespudsning kan være miljøvenligt, eller ikke være det for den sags skyld. Vinduespudsning er måske ikke noget, man til dagligt tænker over, og i hvert fald ikke i forbindelse med miljøet.

 

Grunden til at vinduespudsning kan være dårligt for miljøet, er de store mængder sæbe, man bruger. Kemikalierne fra sæben forurener naturen, og sæbe kan på den måde være dårligt for miljøet.

 

Grøn Polering benytter rentvandsanlæg, som er et godt og miljøvenligt alternativ til sæbe. Med rentvandsanlægget bruger vinduespudserne ikke sæbe, men helt rent vand i stedet. Vandet bliver rengjort med omvendt osmose, forskellige filtre og andre metoder. Vandet er på den måde helt rent, hvilket er meget bedre for miljøet, samtidig med at det giver dig rene vinduer.

 

Miljøvenlig vinduespudsning uanset hvor du bor

Hvis du bor i en lejlighed på 5. sal tænker du måske, at det har lange udsigter med at få rene vinduer. Vinduespudserne har mulighed for at bruge en lift, så uanset hvor højt eller lavt du bor, har du mulighed for at få miljøvenlig vinduespudsning med Grøn Polering.

 

Vinduespudserne har mange forskellige teknikker, som de kan bruge, alt efter hvor de skal pudse vinduer, så det er bare med at tage kontakt og fortælle om, hvordan du bor.

 

Grøn Polering henvender sig ikke kun til private. Hvis du ejer et firma og gerne vil have pudset vinduer i firmabygningen kan du også kontakte Grøn Polering for at få en aftale. Om der er tale om nogle få butiksvinduer for eksempel eller mange vinduer i en stor kontorbygning, er det muligt at lave en aftale. Du skal bare give vinduespudserne besked om vinduernes forhold, så finder de den bedste løsning.