3 tips til indretning med gaspejs

Åben ild og pejse er noget af det mest charmende og hyggelige man kan have i sit hus. Derfor er det også blevet utrolig populært at få installeret en pejs i sit hjem. specielt gaspejse vinder stort frem og det er der flere gode grunde til. Gaspejse kan nemlig passe ind i mange forskellige hjem og så er de super lette at have med at gøre. De kan indrettes på massevis af måder og de kan fås i mange forskellige størrelser. Derfor kan alle der har lyst, få sig en gaspejs på enten den ene eller den anden måde. Det betyder også, at det med en gaspejs er muligt er få åben ild i sit hjem, selvom man bor småt eller i lejlighed hvilket er en stor fordel fremfor de traditionelle pejse. Så hvis du drømmer om, at kunne håbe en pejs i dit hjem og dermed skabe varmen og det hyggelige fra ilden, udover ved stearinlys så læs med her og få tre tips til indretning med en gaspejs.

Indbygget gaspejs

En gaspejs kan man lave så den er indbygget i væggen og det er blevet en af de mest populære måder at have en fast pejs i sit hjem på. Det ser både utrolig smukt ud og det sviner slet ikke så meget som ved en traditionel pejs. Med en indbygget gaspejs kan du både vælge at få glas på begge sider af pejsen og dermed kunne se din pejs fra to rum og du kan vælge at den kun skal kunne ses fra et rum. Det afhænger af din smag og hvordan dit hus eller dit hjem er indrettet. Men muligheder er i hvert fald mange med en indbygget gaspejs og du skal blot vurdere hvor du vil have den og hvordan den skal se ud. En anden fordel ved en gaspejs er, at du ikke skal bruge brænde til den. Du behøver derfor ikke også at skulle finde plads til at opbevare brænde for at kunne tænde op i pejsen. Derfor er en gaspejs også blevet utrolig populær igennem de seneste år, fordi den utrolig nemt og hurtigt gør det muligt for langt de fleste mennesker at få en pejs i deres hjem, næsten uanset hvordan de bor.

FLYT UDENDØRS GASPEJS HEROP

Fritstående gaspejs

Synes du alligevel ikke lige at dit hjem duer til at få lavet en indbygget gaspejs? Så er de faktisk også lavet så man kan have den stående fremme som fritstående pejse. Du kan endda her få dem i så mange forskellige størrelser at de både kan stå på et bord til lidt hygge. Du kan selvfølgelig også få en stor fritstående gaspejs som skal stå på gulvet og som også vil kunne varme hele rummet dejligt op. Mulighederne er derfor også mange her og det er faktisk kun dig selv der sætter grænserne. En fritstående gaspejs kan du nemlig både have i en villa, men de er faktisk også lavet til, at du kan have dem i både rækkehus og i lejligheder. Specielt de små gaspejse kan du have mere eller mindre alle steder. De sviner heller ikke på samme måde som traditionelle pejse, da der ikke vil blive dannet hverken aske eller støv igennem en gaspejs. Ved en gaspejs tænder du blot for gassen og så er der ild og varme. Så den er faktisk lige så nem at tænde op for, som et stearinlys er.

Udendørs gaspejs

Du kan selvfølgelig også få en super lækker og skøn gaspejs til at stå udendørs. Her vil den igen ligesom med de ovenstående være super nem at betjene. Du skal igen blot tænde op for den og så har du både lys og varme i haven eller på terrassen. Den vil derfor fungere upåklageligt som både erstatning for en terrassevarmer og i stedet for et bålsted (hvis du ikke vil lave mad over bål) i og med at den både giver lyset fra ilden og varmen fra flammerne. Hvis du går og drømmer om at anskaffe dig en gaspejs så se PhilipPejse’s udvalg af gaspejse på hjemmesiden her. Her kan du også finde endnu mere inspiration til hvordan du kan have en gaspejs hjemme hos dig og hvordan den vil passe bedst ind i dit hjem.