Skal du lægge nye fliser? Denne maskine hjælper dig godt i gang

Overvejer du at hoppe i gør-det-selv-bukserne og anlægge familiens nye terrasse eller indkørsel selv? Så husk at komprimere dit underlag godt og grundigt inden, hvis ikke resultatet skal blive skævt og ujævnt over tid.

Lej en pladevibrator

Når man skal lægge fliser eller sten udenfor, er det afgørende for resultatet, at underlaget er stampet ordentligt inden. For jord har det med at bevæge sig med tiden, og er det ikke gjort kompakt med en pladevibrator, før belægningen kommer på, så er der risiko for, at du står med en terrasse eller indkørsel, der ser ærgerlig ud i løbet af ganske kort tid.

 

Det er selv sagt spild af energi, kræfter og ressourcer, hvis du skal til at lægge det hele om igen på ny efter allerede efter et års tid. Så gør dig selv en tjeneste og lej en pladevibrator med det samme hos Nordjysk Lift til dit projekt.

Vælg model efter arealets omfang

Der findes imidlertid en lang række forskellige pladevibratorer på markedet, så det er ikke nødvendigvis smart bare at pege på den nærmeste og håbe på det bedste. Søg altid råd og vejledning, så du vælger rigtigt, og dit projekt kommer bedst fra start.

 

Når man lejer en pladevibrator til privat brug, er det sjældent, at man har behov for en af de større maskiner. Typisk er en såkaldt jordloppe – en lille pladevibrator – tilstrækkelig i både kraft og vægt til at komprimere dit underlag optimalt.

 

Og det er netop kombinationen af pladevibratorens vægt og den slagkraft, der udledes gennem pladen, der gør maskinen til den effektive størrelse, den er. De små maskiner er imidlertid lette at håndtere, mens de store maskiner på +200 kilo egner sig til et mere erfarent klientel.

Udlejning af øvrigt materiel

Det koster på både den økonomiske og den energimæssige konto, når man beslutter sig for at give hus og have en ordentligt overhaling selv. Heldigvis er der mange måder at effektivisere og optimere processen på, så det bliver nemmere, mere sikkert og mindre ressourcekrævende rent fysisk at nå i mål.

 

Hos Nordjysk Lift udlejer de alle typer byggemaskiner og lifte til private til vanvittigt gode priser: fra tromler og bulldozers, til saxlifte, minigravere, læssemaskiner og meget mere. Så uanset hvilket projekt du kaster dig over, er der formentligt en maskine, der kan klare store dele af opgaven på den halve tid.

 

Det er selvfølgelig altid muligt at få en uforpligtende snak og et tilbud hos din nærmeste udlejningsafdeling. Teamet hos Nordjysk Lift har mange års erfaring i branchen og kan med sikkerhed hjælpe dig med at finde frem til hvilket materiel, hvilken model, størrelse osv. du har brug for for at opnå det bedste resultat.