Drop genbrugspladsen – tjen penge på dit jern og metal

Kender du det? Du skal af med noget gammelt, rustent jern eller metal, men du ved ikke helt hvordan. Du kan jo ikke bare smide det ud, for så skader det jo miljøet. Så hvad skal man gøre?

Hvordan gør man?

Heldigvis er der hjælp at hente. For i stedet for at tage det med til genbrugspladsen, kan du faktisk sælge det til en skrothandler – og dermed tjene penge på dit gamle jern. På den måde bliver det ikke bare genbrugt, men det bliver også genbrugt på en mere bæredygtig måde. For når du sælger dit jern og metal til en skrothandler, så bliver det ikke bare smidt ud. Det bliver brugt til at lave nye produkter af, og det er meget mere bæredygtigt end at smide det ud. Så hvad venter du på? Drop genbrugspladsen og sælg jern og metal til en skrothandler i stedet. Så tjener du ikke bare penge på det, men du gør også noget godt for miljøet.

Hvad skal man tænke over inden man sælger sit skrot?

  • Er du sikker på, at det er jern eller metal du skal af med? Der er nemlig forskel på, hvad en skrothandler køber. Der er dog ingen grund til at være nervøs, da det er svært at lave fejl. Der er dog én ting, der kan vise sig at være en anelse sværere end andet. Og det er jern og metal tilsammen. Så hvad gør man, hvis man er i tvivl om, hvad man har? Så er det en god idé at tage kontakt til skrothandleren, inden man kommer forbi. På den måde kan man være sikker på, at man ikke kører forgæves.
  • Få prisen på dit jern eller metal først. Når man skal sælge noget til en skrothandler, så er det en god idé, at man får prisen på det, man skal af med, inden man kører afsted. På den måde er man sikker på, at man får den pris, som man har aftalt.
  • Gør det ved et skrotsted. En anden god idé er, at man kører til et skrotsted. Der er nemlig flere fordele ved, at man gør det på den måde, fremfor at man bestiller en indsamling. Det første er, at man kan få penge med det samme. For når man er færdig med at sælge sit skrot, så får man nemlig penge med det samme. Det andet er, at det er nemmere for dem. For hvis man bestiller en indsamling, så skal skrothandleren selv komme ud til dig. Det er derfor betydeligt nemmere for dem, at man kommer ud til dem i stedet.