Din arbejdsdag bliver lettere med en slangeopruller

Der er rigtigt mange ting i din dagligdag, der bliver lettere med en slangeopruller, og heldigvis har du mulighed for at vælge mellem en række forskellige af slagen, når du skal købe en ny slangeopruller til din have.

Hvad er en slangeopruller?

En slangeopruller er en anretning, der sørger for at du kan holde styr på din haveslange og let få den rullet ind og ud. En slangeopruller sørger for, at du let kan gemme din haveslange væk om efteråret og om vinteren uden at den fylder alt for meget. Og en slangeopruller sørger for at skåne din slange i dagligdagen.

Brug haveslangeopruller

Kender du problemer med at din haveslange ligger i haven og roder, og du orker ikke at samle den sammen, når du er færdig med at vande dine blomster eller din hæk. Det kan være virkelig irriterende at se på og ødelægger helhedsindtrykket af din have. Men så er det at du skal bruge en slangeopruller til at komme videre og få styr på problemet. Og ovenikøbet gøre det på en let måde.

Forskellige slags slangeoprullere

Der findes en række forskellige slags slangeoprullere, så du kan helt sikkert finde en, der matcher det behov som du har. Det kan både være en slangeopruller, der er monteret på væggen, en mere transportabel slangeopruller eller en decideret slangerullervogn. Det kan dog også være en slangeopruller trykluft. Du skal selvfølgelig vælge ud fra dit eget behov.

Slangeopruller med trygluft

Der er gode grunde til at købe en slangeopruller med trykluft. Altså trygluft der kan sikre oprulningen automatisk og på en god måde. En sådan giver dig bedre muligheder for at opbevare dine slanger bedre, undgå utætheder og dermed forlænge deres levetid. Desuden går det meget hurtigere med oprulningen.

Forskelligt tryk

Der findes slangeoprullere beregnet til forskellige bar i tryk. Typisk kan du få slangeoprullere fra 20 og helt op til 400 bar. Desuden findes forskellige slags systemer og forskellige tilslutninger og forskellige afgangsstørrelser. Det er blot at finde det rette til dine egne behov og passer ind til din have.

Køb slangeopruller online

Du kan med stor fordel købe din slangeopruller online. Og det kan du gør hos InduClean. Det er super let at sidde i ro og mag og udvælge lige præcis den slangeopruller der passer til dit behov, og via få klik bliver den sendt i din retning.