Guide – dyrkning af hamp

Hvis du er nysgerrig på, hvordan du kan dyrke cannabis og hamp, er du kommet til det rette sted. Der er mange forskellige ting, man skal huske, når man skal dyrke hamp – herunder eksempelvis valg af frø og jord. Vil du vide mere? Læs med herunder, hvor du får en guide til dyrkning af hamp.

Vælg de rette frø

Når du skal dyrke hamp, er det først og fremmest vigtigt, at du sørger for at vælge de rette frø. Der findes mange forskellige former for hamp frø og cannabisfrø. Du kan blandt andet vælge at dyrke feminiserede cannabisfrø eller autoblomstrende cannabisfrø. De feminiserede cannabisfrø er avlet til at udvikle hunplanter. Det er hunplanternes topskud, du skal have fat på, hvis du ønsker at dyrke cannabis. De autoblomstrende cannabisfrø går selv, automatisk i blomst, når de er fuldvoksne. Der er fordele og ulempe ved begge former for frø. Er du i tvivl? Se vores store udvalg af frø og få en bedre ide om, hvilke cannabisfrø eller hamp frø der passer til dig og din dyrkning.

Plant i ordentlig jord

En anden ting du skal huske, når du ønsker at dyrke hamp og cannabis, er ordentligt jord. Du kan i princippet bruge lige den jord, du har lyst til, men ønsker du stor succes med din dyrkning, er det en klar fordel at vælge en god og holdbar pottejord. Nogle vælger at anskaffe den billigste pottejord, men dette er ikke altid den bedste løsning, hvis man ønsker stor succes med sin dyrkning. Når du har anskaffet den rette pottejord, er det vigtigt, at du anskaffer dig alt det rette udstyr til din dyrkning. Dette indebærer blandt andet lys, lamper og gødning. Se også vores store udvalg af groudstyr og tilbehør.

Prioriter lys og luft

Sidst, men bestemt ikke mindst, er det vigtigt, at du prioriterer lys og luft under din dyrkning af hamp og cannabis. Mange er ikke klar over det, men lys er altafgørende for, at hamp-og cannabisplanter trives. Dette gælder uanset, om du dyrker udendørs eller indendørs. Udover lys er frisk luft vigtig for din dyrkning af hamp og cannabis. Dyrker du udendørs, kommer der naturligt frisk luft. Dyrker du dog indendørs, er det vigtigt, at du sørger for, at der altid er rigeligt med frisk luft omkring dine planter. Dette kan opnås på flere forskellige måder. Du kan blandt andet anskaffe dig et smart ventilationssystem, der kan gøre jobbet lettere for dig.